Havtaskekæber

Fisk er nemt og lækkert. Den er god nok, se her hvordan du på få minutter har en lækker fiskeforret.

Havtaskekæber er en lille delikatesse. Kødet er fast og egner sig godt til både at stege, dampe, grille eller som tatar. Til denne forret har jeg valgt at stege kæberne.

Forret til to

  • 4 små havtaskekæber
  • 150 g. tangsalat, gerne med et skud chili (kan købes hos velassorterede fiskehandlere)
  • 4 skiver citron
  • lidt dild
  • salt og peber
  • smør
  • nigellafrø

Fjern den tynde hinde på havtaskekæberne med en kniv. Drys kæberne med salt og peber og steg dem i smør, 3 min. på hver side. Fordel tangsalaten på midten af to tallerkener og pres lidt citronsaft over. Placer havtaskekæberne på tangsalaten og giv dem et lille ekstra drys salt. Pynt med citonskiver, dild og nigellafrø. Nydes med et godt glas hvidvin. Server evt. med et stykke lyst brød.

Dette indlæg blev udgivet i Fisk og skaldyr og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar